Sunday, April 4, 2010

The Golden Revolution 2010

   Assalamualaikum semua..Harap semua sihat-sihat hendaknya ye..Dikesempatan ini hamba ingin mengucapkan takziah pada seorang rakan sekolah (STHAM) hamba iaitu Abu Sufian kerana ibunya telah pergi menemui ilahi pada jam 3:30 pagi tadi. Semoga Allahyarhamah ditempatkan dikalangan orang-orang yang soleh. Al-Fatihah..
   Orait..Semalam (3/4/2010) dalam pukul 4:30petang, hamba berkesempatan menghadirkan diri diprogram "The Golden Revolution 2010". Jadi, ini serba sedikit gambar-gambar semasa program itu dijalankan. Semasa hamba sampai, sesi soal jawab sedang dijalankan. Jom usha-usha gambar dari jurugambar amatur wattaktau. Hehe..

Program yang dianjurkan oleh pelajar-pelajar MMU

Sesi soal jawab. Dari kiri : Adam (Putradinar), Zufi (Golden Trapezium), Yomida (scogold-jewellery) dan Nizam (jentayuemastrading). Sapa-sapa yang bertanyakan soalan akan dapat cenderahati 1 dirham.

Audien dari pelbagai kaum








 
Antara info-info pameran


Booth Jentayu Emas

Dah nak balik baru tau ni Golden Trapezium punye booth. Hehe. Ape pun, mase ni ade amoi lepak-lepak kat sini. Hamba mintak diaorang senyum. Tapi, ape yang hambe dapat, nilah dia. Ade yang lari. Ade yang menyorok. Tu nampak sipi-sipi bahu diaorang tu.


Persembahan dari student-student MMU. Jalan ceritanya sama la macam cerita Kisah 2 Pulau. Cuma dari pulau tukar ke kisah 2 kampung.

Dari kiri : Yomida, Nizam dan Cikguasar

   Orait..Inilah sedikit sebanyak gambar yang hamba boleh share disini. Tahniah kepada pihak MMU dan student-student yang terlibat dalam menyebarkan tentang penggunaan dinar dan dirham. Tahniah!!

p/s : simpan emas yang bernilai

4 Gram Emas:

CIKGUAZRUL said...

uiks lawak gile gambar aku dgn yomida ..takde gmbr lain ke pen?

Fendi said...

Heheheh..ni la gambar yang paling hensem untuk korang yang aku ade..ok la tu..senyuman tokei emas..

Goldman said...

COD Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram, harga semasa RM 1275.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Harga belian semula yang hebat.

Terima kasih.

Hasbullah Pit said...

Woit
Gambar aku pun ada. Tapi dari belakang je

Post a Comment