Sunday, May 2, 2010

Merdekakan diri dengan Emas


Merdeka? Emas? yup..Merdekakan aset dari susut nilai..


Emas memang mahal sekarang ni.. Tapi,kalau tak mula sekarang.. Emas akan bertambah mahal..


Kalau harga emas turun? Emas turun kira bonus la untuk kita tambah lagi stok kita.. Tau ke bile emas nak turun?


Jadikan emas sebagai simpanan dan sandaran..


Insyallah..Fungsi emas akan kembali digunakan dengan meluas sebagai matawang yang amat bernilai..


Nak simpan emas? Emas yang macam mane tu? Mesti la emas yang bernilai..

Meminjam kata-kata Tuan Haji Awaluddin (WINKL).. Bende ni..bernilai.. Dan ada nilai didalamnye..


Macamane nak beli emas? dari duit lebihan gaji @ bisnes @ part time @ side income dan sebagainya..


Nak beli emas kat mana? Terpulang.. Pilihan bijak tetap ditangan anda.. Atau boleh klik sini..


Selain dari emas.. ade lagi tak? Ada..Perak..

2 Gram Emas:

CIKGUAZRUL said...

Good artikel en pen!! Warga Johor boleh contact sy kalo nak simpan emas macam en pen ni.. 0177675446 Azrul

Goldman said...

COD emas tulen 999.9 Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram, harga semasa RM 1340.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Harga belian semula yang hebat.

Terima kasih.

Post a Comment